11 de febr. 2009

Taronges podrides

Tenim el pati ben rebolicat en la política valenciana. Els tentacles de la xàrcia de corrupció d'empreses que han viscut molt bé a l'ombra del PP, i de les institucions que governaven, toquen molt prop al PPCV. Tant abans amb Zaplana, com ara amb Camps. Tots coneixíem "Orange Market", perquè havia estat objecte de reportatges d'investigació del LEVANTE-EMV, i per diversos informes de la Sindicatura de Comptes.

Ara Rajoy s'enfada, i amb raó, per les caceres dels companys Bermejo i Garzón, però l'emprenyament no oculta que entre espies, "yernisimos" d'Aznar i els personatges que les muntaven tots els saraus, la veritat és que no alça el cap. I això que ZP es troba absolutament desbordat amb la crisi que ens atenalla.

Camps, com és habitual quan té algun problema, ha optat per fugir. Fugir de la realitat com si els imputats no hagueren treballat (i molt) per a totes les institucions públiques controlades pels populars, o per muntar els Congressos interns que eixia com a emperador. El President fuig i Canal 9 fa com si no passara res. Ací només ix en la tele allò que vol el "jefe".

Camps fuig perquè no són bon dies per a l'arquitecte del país de les oportunitats. Un país que ha acabat liderant l'atur a tot Espanya. Per si no fóra poc amb el tema dels amics d'Agag (eixe que fa negocis portant-nos la Fórmula 1), ara resulta que el Parlament Europeu ratifica la condemna de les males pràctiques urbanístiques practicades al llarg i ample del territori valencià, tot i el "papelon" dels diputats espanyols del PSOE i el PP. Això sí que és un bon reclam turístic a Europa. Que tots ens senyalen amb el dit per les barrabassades que s'han fet durant estos anys amb el monocultiu de la rajola.

A casa nostra el PP, amb el PSOE valencià de comparsa, es neguen a votar a favor d'iniciatives del BLOC en les Corts demanant la paralització dels PAIS que en l'actualitat no són viables i no tenen garantit l'aigua. STOP RABASSA. Populars i socialistes, agarrats de la mà, encara no s'han adonat que necessitem un nou model de creixement per a poder eixir d'esta crisi que ens afecta molt més a nosaltres que a la resta de l'Estat. No poden exprimir més l'urbanisme depredador perquè això és a hores d'ara un model fracassat i amortitzat.

El PP fa olor a taronges podrides, eixes taronges que cauen a terra sense poder collir-les perquè els llauradors valencians no obtenen un preu just a la seua faena.

1 comentari:

Anònim ha dit...

D'acord, Natxo. I davant d'un PP tocat i un PSOE desubstanciat, el Bloc presenta iniciatives parlamentàries. Puta mare! Però, el ciutadà se n'assabenta? Crec que no. Hem de xafar més el carrer, fer més campanya de peu. Com ho veus?