22 d’abr. 2009

No tots/es som iguals. BLOC = 300 regidors/es, cap imputat

Hui he vist vàries notícies que m'han induït a recuperar este blog, un punt descuidat per excés de faenes.

1er: El TSJ admet la trama valenciana del "Cas Gurtel" i pareix que finalment el President Camps haurà d'anar als jutjats a vore si es una persona que es vestix pels peus. Les factures no apareixen i les dades cada volta el situen en una posició més complicada. A ell i a la resta, Costa, Campos... El programa del Consell, "CONFIANZA", admet la broma fàcil.

2on: L'alcalde d'Elx i flamant vicesecretari general del PSPV, el Sr. Soler, ha anat hui als jutjats d'Elx per declarar sobre les factures pagades a nom de l'Ajuntament il·licità per a despeses electorals del PSPV. Ell és reafirma en què tot és un error administratiu. Vore'm on acaben els errors...

3er: El PPCV planteja tornar la quota als afiliats perquè pareix no necessitar els diners de la militància, i així els ajuda a superar la crisi. Mentrimentres el BLOC haurà de plantejar mesures econòmiques a la seua sofrida militància per tal d'apuntalar les seues humils finances.

Al remat, no tots/es som iguals. El BLOC compta amb 300 regidors i 25 alcaldies i no tenim cap imputat. Això és un valor que cal que el valencianisme de progrés faça valdre davant de la societat. Som gent de fiar, i digna de confiança, així ho demostrem allà on tenim la capacitat de decidir sobre els diners públics. Ara en època de crisi això és un valor afegit que, malauradament, cal reivindicar, puix els altres no poden dir-ho amb veu alta i clara.

Este país necessita una regeneració democràtica, i això també serà un dels valors que el BLOC defensarà per construir un Espai Valencià de Progrés. Una alternativa al bipartidisme que situe la política en els valors del rigor, l'honestedat i l'austeritat i transparència.

Per a bé de la societat, no tots/es som iguals.