3 de febr. 2008

BLOC-INICIATIVA-VERDS, UNITS SOM MÉS!

S'ha presentat este matí la llista de Bloc-Iniciativa-Verds a les Corts Generals a la circumpscripció d'Alacant. Una llista que reflectix la suma de voluntats, estratègies, i perfils. Capitanejats per Rafael Climent, alcalde de Muro, cap de llista al Congrés, persones del Bloc, Iniciativa, els Verds Esquerra Ecologista i Los Verdes de Villena.

Som capaços de sumar, i encara sumarem més d'ací al 2011. Persones i col·lectius convençuts de fer política per a este país, en clau valenciana, progressista i respectuosa amb el medi natural. S'ha presentat una candidatura que conjumina l'experiència d'alcaldes del Comtat, regidors de Villena, del Campello, de Xàbia, exdiputats com Mollà o Botella, persones compromeses amb l'ecologisme polític. Una llista representativa de les comarques alacantines. De les Marines, del Vinalopó, de l'Alcoià, de l'Alacantí.

Hem fet una llista amb persones que fan política en esta terra tots els dies de l'any, lluny de cuneros, que venen ací cada quatre anys de campanya i no els tornem a vore fins a quatre anys després.

Ara toca treballar, portar endavant un discurs de proximitat amb la ciutadania, parlant de mobilitat, aportant solucions i no crispacions al tema de l'aigua i, sobretot, defenent la inclusió d'esta terra en l'agenda de prioritats de l'Estat. Anirem a Madrid a reivindicar que es facen públiques les balances fiscals, que hi haja transparència entre el que cadascú aportem i el que ens torna l'Estat. Ja estem farts de pagar i callar, i damunt que ningú ens done explicacions.

Hem presentat una coalició Bloc-Iniciativa-Verds que representa el primer pas per construir un tercer espai polític decisiu per governar la Generalitat Valenciana al 2011. En estes eleccions generals comencem a caminar junts.

2 comentaris:

jaconca ha dit...

Gràcies Natxo per un article tan animador. Per què no remetre'l a les "cartes al director" dels diaris?

Juan Ángel.

Carlos V ha dit...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com
http://www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

Agrairem que posareu el link d'aquest blog entre els teus contactes per aixi donarli més publicitat i un millor funcionament. Moltes gràcies!!